Îți prezentăm

Engleza ca instrument de comunicare

Credem că scopul învățării limbii engleze este să poți comunica clar și nu să o vorbești perfect (Nu aprobăm elitismul construit cultural în jurul englezei. Credem sincer că engleza  îmbunătățită de varietatea de accente).

Ne axăm pe

Învățarea intuitivă

Creierul nostru este făcut să asimileze. Învățarea unei limbi se întâmplă mult intuitiv, în special dacă esti present la ora. Gramatica nu este ceva ce trebuie știut la perfecție, ci doar un instrument de construcție al limbii.

Învățare pe îndelete

Învățarea este un proces care durează și nu o poți grăbi doar pentru că vrei. Îi poți dedica mai mult timp sau atenție lecțiilor de engleză, dar nu poți scurta timpul necesar învățării. Ca și în alte curente de slow (slow food / slow travel, etc), învățare pe îndelete presupune că ai timpul necesar să înveți în ritmul tău și nu în ritmul impus de curricule.

mizăm pe

Empatie

Știm că ați avut experiențe neplăcute de învățare în trecut și promitem că lecțiile noastre vor fi senine, interesante și  relaxate. Efortul pe care îl depuneți deja înscriindu-vă la lecțiile de engleză este suficient.

Fără limită de vârstă

Poți învața engleza, sau orice altceva, la orice vârstă. Nu e niciodată prea târziu pentru a o face.

Testimoniale cursanți